Konya’da iş arayanlara yeni fırsat: Selçuklu Belediyesi’ne 50 işçi alınacak

 Konya’da iş arayanlara yeni fırsat: Selçuklu Belediyesi’ne 50 işçi alınacak

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Konya İl Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan ilana göre, Selçuklu Kent Hizmetleri A.Ş. bünyesinde geçici süreli çalıştırılmak üzere toplam 50 işçi alımı yapılacak.

İlana göre alımlar; 35 park-bahçe işçisi, 5 hayvan barınak işçisi ve 10 şoför kadrosunda gerçekleştirilecek. Başvurular yalnızca Konya ili sınırları içerisinde ikamet eden adaylardan kabul edilecek.

Başvurular 5-6 Mart'ta

Adaylar başvurularını 5 Mart 2026 – 6 Mart 2026 tarihleri arasında yapabilecek. Başvuru işlemleri, Selçuklu Belediyesi Evlendirme Salonu (Büyük Salon) adresinde gerçekleştirilecek.

Adaylarda Aranan Şartlar

Başvuruda bulunacak adayların 46 yaşından gün almamış olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin bulunmaması ve görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması gerekiyor.

Şoför kadrosu için ayrıca C sınıfı ehliyet, SRC 2-4 ve psikoteknik belgesi şartı aranırken, damperli kamyon ve traktör kullanma tecrübesi de isteniyor.

Başvuru şartları ve gerekli evraklara ilişkin detaylı bilgilere Türkiye İş Kurumu'nun resmi internet sitesi üzerinden "Kurum Dışı Kamu İşçi Alım İlanları” bölümünden ulaşılabiliyor.

DETAYLAR İÇİN YAZININ ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”